Gulvlægger med over 30 års erfaring

Prøv din gulvlægger – jeg er vant til at ligge på knæ…

​Ørn-Gulve er en enkeltmandsvirksomhed i rivende udvikling. Virksomheden ejes og drives af Gulvlægger Bjarne Ørn Altofte, der med mere end 30 års erfaring i branchen og 12 år som selvstændig er din garanti på et kvalitetsbevidst og veludført arbejde.​

Gennem såvel gode tider som dårlige krisetider har jeg leveret en professionel gulvservice til både privat og erhverv. Jeg nægter at gå på kompromis med kvalteten, hvorfor jeg også kun gør brug af de store og kendte gulvleverandører, ligesom jeg altid leverer et smukt resultat, som jeg kan stå inde for med min faglige stolthed.

Dette værdisæt er årsagen til, at jeg i dag mærker massiv fremgang i virksomheden på grund af et godt og solidt ry hos såvel de glade kunder som hos kollegaer i branchen landet over.

Ingen gulve er for store eller for små

Hos Ørn Gulve er ingen opgaver for omfattende eller for simple. Hvad end det drejer sig om en forsikringsskade med renovering af 500 kvm gulv i erhvervslivet eller lægning af et nyt gulv på fem kvm i køkkenet på fjerde sal, så kan Ørn Gulve varetage opgaven.​

Gennem tiden har jeg opbygget et stort netværk af professionelle kollegaer i branchen, som jeg kan trække på til de større projekter, så vi sammen kan løfte opgaven. Jeg bruger selvfølgelig kun samarbejdspartnere, der lægger lige så stor vægt på kvaliteten, som jeg selv gør, og som forstår at sætte kundens ønsker og krav i centrum.

Vil du ringes op?

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Specialist i vinyl

Ørn Gulve er specialister og certificeret i vådrumsvinyl, men har også stor ekspertise og rutine inden for såvel lægning som behandling af trægulve. Jeg rådgiver og vejleder ligeledes mine kunder, hvis de er i tvivl om, hvilken løsning der er den bedste.​

Her på hjemmesiden kan du læse meget mere om, hvad jeg udfører, og du er også velkommen til at kontakte mig på telefon 40 27 00 77, hvis du har spørgsmål til en konkret opgave.

Ørn Gulve udfører alt inden for:

  • Linoleum

  • Vinyl

  • Kork

  • Tæpper

  • Parket

  • Afslibning

  • Lud

  • Lak

  • Olie

  • Opretning af gulve

Ørn Gulve​

Næstvedvej 402

4750 Lundby

CVR: 20445971

Kontakt os

​Telefon: 40 27 00 77

E-mail:  hr.altofte@gmail.com

Om Ørn Gulve

​Med mere end 30 års erfaring er du garanteret den bedste kvalitet til konkurrencedygtige priser, når du vælger os som din gulvlægger.

Vores telefon er åben

​Mandag: 08:00 – 16:00​

Tirsdag: 08:00 – 16:00​
Onsdag: 08:00 – 16:00​
Torsdag: 08:00 – 16:00​
Fredag: 08:00 – 14:00​